reklam
reklam

İstanbul Erzincanspor’un Dayanışma Gecesi Yapıldı

Eklenme Tarihi: 28 Şubat 2019, Perşembe - 11:13   Okunma Sayısı: 156104
İstanbul 2.Amatör Ligde mücadele eden ve Küçükçekmece ilçesinde faaliyetlerini sürdüren İstanbul Erzincan Spor Kulübü Tanıtım ve Yardımlaşma Gecesi,  Kücükcekmece Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İSTANBUL

Geceye Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu ,Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Kurt, Erzincan Dernekler Federasyonu üyeleri ,Erzincan İş Adamları Derneği(ERSİAD) Başkanı Saim Bahadır ve yönetim kurulu üyeleri Kemahlılar Dernek Başkanı Fahrettin Arslan ve yönetim kurulu üyeleri  , Avrupa Yakası Erzincanlılar  Deneği (ERGAB )üyesi Mehmet Elçi, Ergab üyesi ve İliç Boyalıkköy dernek yönetimi adına Yaşar Gülbahar, gazeteci ve televizyoncu Cengiz Bektaş, Kemah Gülbahçe köy dernek başkanı Enver Baysak ve yönetim kurulu üyeleri , Kemah Cevizlikköy Dernek Başkanı Zeynep Hançer İBB meclis üyesi Yaşar Çukur , Küçükçekmece Meclis Üye adayları Av. Mahmut Yılmaz ve Ahmet Yücelli ile  sporcular, teknik heyet,taraftarlar ve kulüp yöneticileri katıldılar.

Geceye yoğun programları sebebiyle katılamayan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Adayı Binali Yıldırım , Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir , İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram, Erzincan Belediyesi Başkanı Cemalettin Başşoy,Kemah Belediyesi Başkanı Osman Kemal Aslan, AK Parti  Şişli İlçe Başkanı Ömer Faruk Günday da gece için telgraf gönderdiler ve İstanbul Erzincanspor’a başarılar dilediler.

Gece Kuran-ı Kerim tilaveti ve tanıtım sunumu sonrası başladı.  Daha sonra İstanbul Erzincanspor’un Başkanı Fatih Ersoy un açılış konuşması ve  protokollerin yapmış oldukları  konuşması ile devam etti. Gecede yöresel orta oyunu ay deve ile geceye  gelen misafirlerin hoşnutlarını kazanırken gece son olarak ise davul-zurna eşliğinde katılımcıların da eşlik etmesiyle ile sonlandı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam