reklam
reklam

CHP Kartal Örgütü Basınla Buluştu

Eklenme Tarihi: 18 Ekim 2019, Cuma - 10:39   Okunma Sayısı: 158996
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve  ilçe yönetimi Kartal Mavi Kafe’de yerel basınla kahvaltısı programında bir araya geldi. Toplantıya; Çelebi’nin yanı sıra CHP Kartal ilçe yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları Başkanı Necla Erdem ve Kartal Yerel Basın temsilcileri katıldı.

CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi “Benim en çok değer verdiğim basının özgür olmasıdır. Bizleri her zaman onure ettiniz ama eksik kaldığımız yerlerde bizleri tamamlamak için olumlu eleştirilerinizi yapmaktan kaçınmadınız ve bizlere çalışmalarımız için yön verdiniz.”

CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi konuşmasına, 10 Ekim 2015’te   Ankara Tren Garı Katliamında yaşamını yitirenleri anarak, katliamı kınayarak ve 9 Ekim Çarşamba günü  başlayan Barış Pınarı Harekâtıyla   ilgili yüreklerinin Mehmetçikle olduğunu belirterek söze başladı.

Çelebi sözlerine şöyle devam etti:

"Öncelikle bugün bizi kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. 31 Mart sonrası sizlerle bir kahvaltı gerçekleştirmiştik fakat daha sonra 23 Haziran süreci yaşadık. Bu nedenlerden dolayı bir araya gelme şansımız olmadı. Çok yoğun bir sürece girdiğimizden dolayı fırsat bulamadığımız ama sahada sizlerle birlikte canla başla çalışmalar gerçekleştirdik.

Benim en çok değer verdiğim basının özgür olmasıdır. Bizleri her zaman onure ettiniz ama eksik kaldığımız yerlerde bizleri tamamlamak için olumlu eleştirilerinizi yapmaktan kaçınmadınız ve bizlere çalışmalarımız için yön verdiniz. Biz siyasetçiler etik değerlere uygun kalarak siyaset yaptık, sizlerde basın olarak basın değer ve niteliklerini en üst noktada gerçekleştirdiniz. Ben bundan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ankara tren garında gerçekleşen, 103 vatandaşın ölümüyle sonuçlanan Ankara katliamının 4. yılında orada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Umarım böyle bir acıyı bir daha yaşamayız.

CHP İlçe Başkanı Muammer Çelebi’den başlayan Barış Pınarı Harekâtına destek mesajı  “ Acılar yaşamamamız ve askerimizin sağ salim dönmesi için hepimiz duacıyız. Askerimizin ayağına taş değmesin. Gönlümüz, yüreğimiz Mehmetçiğimizin yanında.”

Çelebi yakın zamanda başlayan Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili olarak şu mesajı paylaştı.

“Dünden itibaren Barış Pınarı Harekatı ile ilgili bir gelişme yaşandı ve ülkemiz bir operasyona girdi. Bu noktada bizleri üzen askerimizin canına en ufak bir şey gelmesi veya canının acıması bir askerimizi, bir kardeşimizi, bir evladımızı yitirmemiz hepimizin büyük acısı olur. Ben bu acıların olmaması, savaşların olmaması için her zaman fikrimi açıkladım.

Ama keşke biz Suriye bataklığına ve Suriye belasına hiç bulaşmamış olsaydık bugün askerimiz orada olmazdı. Askerimiz böyle bir acı yaşamazdı. Acılar yaşamamamız ve askerimizin sağ salim dönmesi için hepimiz duacıyız. Askerimizin ayağına taş değmesin. Gönlümüz, yüreğimiz Mehmetçiğimizin yanında.”

CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi “İlçe başkanlığı seçimleri için aday olup olamayacağımı kamuoyuyla paylaşacağım. “

CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi merak edilen CHP Kartal  İlçe Olağan kongresinde aday olup olmayacağına dair sorulan sorulara ise “Önümüzdeki günlerde ilçe başkanlığı seçimleri gerçekleştirilecek ama bununla ilgili açıklama yapmak istemiyorum. Aday olup olmayacağımızı ileriki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Henüz bunun için erken olduğunu düşünüyorum" diyerek cevapladı.

CHP Kartal İlçe Başkanı Çelebi “Şu an takvim açıklandı,biz birbirimizle yarışarak başarıya ulaşıp iktidarın yolunu açarız ,siyasette kin ve nefrete yer yoktur halkın ve Ülkenin çıkarları doğrultusunda görev yapmaya devam edeceğiz.”  dedi.

CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Program sonunda basınla toplu bir fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam