reklam
reklam

Kahve keyfine Özsüt imzası

Eklenme Tarihi: 6 Mart 2020, Cuma - 13:29   Okunma Sayısı: 170432
Kahve keyfine Özsüt imzası

Kakaolu genoise kek, bitter çikolatalı mus, badem ve dünyanın en iyi çikolatası kabul edilen Valrhona ile hazırlanan benzersiz bir pasta… Üzerinde, damaklarda unutulmaz bir iz bırakan, vanilyalı özel krema ile doldurulmuş leziz profiterol topları… En kaliteli ve lezzetli malzemelerle hazırlanan mutluluk tadındaki Özsüt pastası Profiterol Şöleni, Mart ayında lezzet tutkunları için özel bir kampanya ile sunuluyor. Özsüt, en keyifli kutlamaların vazgeçilmezi Profiterol Şöleni’ni ayın yıldız ürünü seçerken bu benzersiz lezzeti misafirlerine ay boyunca 90 TL’lik çok cazip fiyatla sunuyor. Fark yaratan lezzetlerin markası Özsüt, Mart ayında, kahve keyfi yapmak isteyen müdavimlerini de unutmuyor!

Sihirli dokunuşlarla hazırlanan Profiterol Şöleni’nin bir dilimi ve ona eşlik eden Özsüt’ün enfes Americano kahvesi ise yalnızca 22,5 TL’ye misafirlerle buluşarak tatlı ve kahve keyfine keyif katıyor.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam