reklam
reklam

Kayseri'de masa tenisi şöleni

Eklenme Tarihi: 20 Mart 2017, Pazartesi - 14:00   Okunma Sayısı: 192802

2017 Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na Kayseri ev sahipliği yaptı. Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezinde düzenlenen, 2002 ve sonrası doğumlu lisanslı sporcuların katıldığı Yıldızlar Türkiye Şampiyonasının takımlar birinciliğine 24 erkek ve 22 bayan takımı katılırken, ferdi maçlara toplam 256 sporcu katıldı. Şampiyonada Tek Erkeklerde Yalova Belediyespor’dan Yücel Ocak, Tek Bayanlarda ise Kocasinan Belediyespor’dan Özge Yılmaz birinciliği elde ettiler. Çift Erkeklerde ilk sırayı İstanbul DSİ sporcuları Sercan Erdem/Kağan Şişmanoğlu çifti elde ederken, Çift Bayanlarda birinciliği Kocasinan Belediyespor’dan  Özge Yılmaz/Kadriye Sarı ikilisi kazandı. Takım maçlarında ise Bayanlarda Kocasinan Belediyespor, Erkeklerde ise Yalova Belediyespor Şampiyonluğa ulaşan ekipler oldu. Toplam 6 kategoride yapılan müsabakalar sonunda Kocasinan Belediyespor 3 birincilik, Yalova Belediyespor, 2 birincilik, bir ikincilik, İstanbul DSİ, birer birincilik, ikincilik ve dördüncülük elde ederek Şampiyonanın en başarılı kulüpleri oldular.

TEKLER
Tek Erkeklerde Şampiyonluğu finalde İbrahim Atuğ´u 11-9, 11-9 ve 11-6´lık setlerden sonra 3-0 mağlup eden geçen yılın Yıldızlar Türkiye dördüncüsü ve Küçükler Türkiye Şampiyonu Yücel Ocak elde etti.  Son üç yılda üçüncü finalini kaybeden İbrahim Atuğ ikinci, geçen yılın Küçükler Türkiye dördüncüsü Özgür Yılmaz üçüncü, Emrullah Gökbulut dördüncü oldu.
Tek Bayanlarda Şampiyonluğu finalde Şükran Cangir´i 11-2, 11-6 ve 11-3´lük setlerden sonra 3-0 yenen geçen yılın Yıldızlar Türkiye üçüncüsü Özge Yılmaz kazandı. geçen yılın Küçükler Türkiye Şampiyonu Şükran Cangir ikinci, 2015 Küçükler Türkiye ikincisi Betül Töz üçüncü, geçen yılın Yıldızlar Türkiye dördüncüsü Elif Sena Gün dördüncü sırayı aldı.

ÇİFTLER

Çift Erkeklerde birinciliği finalde Can Ünsal/Tamer Bilge ikilisini 3-0 mağlup eden geçen yılın Küçük Çift Erkekler birincisi, Yıldız Çift Erkekler üçüncüsü Sercan Erdem/Kağan Şişmanoğlu çifti elde etti.
Sercan Erdem/Kağan Şişmanoğlu çifti Yıldız Çift Erkeklerde 2017 Türkiye Şampiyonu olurken; Can Ünsal/Tamer Bilge ikinci, Selçuk Kocabaş/Ulaş Aladağ üçüncü, geçen yılın Küçük Çift Erkekler ikincisi Özgür Yılmaz/Şükrü Can Yılmaz dördüncü sırayı elde etti.
Çift Bayanlarda birinciliği finalde Ece Haraç/Betül Töz ikilisini 3-2 yenen Özge Yılmaz/Kadriye Sarı çifti elde etti. Özge Yılmaz geçen yıl da Rabiatül Şahiner ile birlikte yine Yıldız Çift Bayanlarda ilk sırayı almıştı. Özge Yılmaz/Kadriye Sarı çifti Yıldız Çift Bayanlarda 2017 Türkiye Şampiyonluğunu elde ederken; Ece Haraç/Betül Töz ikinci, Ayşegül Işık/Şilan Gülseren üçüncü, Gamze Çotra/Yağmur Şevval Karaca ise dördüncü sırayı elde ettiler.

TAKIM MÜSABAKALARI

 Takım maçları kategorisinde erkeklerde 24, bayanlarda 22 takım katıldı. Müsabakalar sonunda bayanlarda Kocasinan Belediyespor, erkeklerde ise Yalova Belediyespor Şampiyonluğa ulaşan takımlar oldu. Erkeklerde Yıldızlar Türkiye Takımlar Şampiyonluğunu finalde GEÇEN YILIN Küçükler Türkiye Şampiyonu İstanbul DSİ´yi 3-0 mağlup eden Yalova Belediyespor elde etti. 
Yücel Ocak, Emirhan Çiçek, Özgün Göksal ve Efe Haraç’tan oluşan Yalova Belediyespor Türkiye Yıldızlar Şampiyonu olurken, Emrullah Gökbulut, Yalçın Kağan Şişmanoğlu ve Ali Sercan Erdem´den kurulu İstanbul DSİ ikinci, İstanbul BBSK´yı 3-0 yenen Yalova Gençlik Hizmetleri üçüncülüğü elde etti.
Bayanlarda Yıldızlar Türkiye Takımlar Şampiyonluğunu finalde İstanbul BBSK (A)´yı 3-1 mağlup eden Kayseri Kocasinan Belediyespor elde etti. Kadriye Sarı, Özge Yılmaz ve Birsen Yerli´den kurulu Kocasinan Belediyespor Türkiye Yıldızlar Şampiyonu olurken, Gamze Çotra, Zeynep Karaca ve Jale Can´dan oluşan İstanbul BBSK (A) ikinci, 1955 Batman Belediyespor’u mağlup eden İstanbul BBSK (B) ise üçüncülüğü elde etti.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam