reklam
reklam

Yeşil sahada evlenme teklifi!

Eklenme Tarihi: 11 Ekim 2023, Çarşamba - 06:35   Okunma Sayısı: 63440
İstanbul Süper Amatör Ligi'nde forma giyen Hüseyin Çimrin, kendisi gibi futbolcu olan kız arkadaşına lig maçı öncesi yeşil sahada evlenme teklifi yaptı.

Selimiye Stadında oynanan Üsküdar Anadolu-Orhanlıspor İstanbul Süper Amatör ligi maçından önce ev sahibi takımın defans oyuncusu Hüseyin Çimrin, kendisi gibi futbolcu olan kız arkadaşına maç öncesi evlenme teklifi yaptı. 
Çimrin, takım fotoğrafında yer alması bahanesiyle sahaya çağırdığı Bağcılar Evrenspor forması giyen Hanım Beyazkaz'a unutamayacağı bir sürpriz hazırladı. Üsküdar Anadolu atkısı ile takım fotoğrafında yer alacağını düşünerek sahaya gelen genç kız, herkesin şaşkın bakışları arasında erkek arkadaşından evlenme teklifi aldı. 
Karşılaşmanın hakemi Recep Oğuz Akkuş, seramoniyi kısa bir süreliğine bekletirken, tribünleri dolduran Üsküdar Anadolu taraftarları oyuncularının evlenme teklifi yaptığını görünce kendisine alkışlarla destek verdi. Hanım Beyazkaz'a 'Evet desene, evet desene'' diye tezahürat yapan taraftarlar, genç kızın 'Evet' demesi üzerine, kendisini tribüne çağırarak üçlü çektirmesini istedi. Mutluluk gözyaşlarını tutamayan Hanım Beyazkaz, Üsküdar Anadolu taraftarlaına üçlü çektirerek taraftarların kalbini kazandı. 
Evlenme teklifini kabul ederek, parmağına yüzü takan Hanım Beyazkaz, takımının Küçükçekmece Akdeniz ile yapacağı hazırlık maçına giderken, sözlüsü Hüseyin Çimrin'in takımı Üsküdar Anadolu maçı 2-1 kazandı.

HABER VE FOTOĞRAF: MURAT İLTER

 

 

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam