reklam
reklam

Maltepe Üniversitesi öğrencileri sabahları ek sefer istiyor

Eklenme Tarihi: 30 Eylül 2017, Cumartesi - 13:00   Okunma Sayısı: 218559

Fatma DURU
İSTANBUL- Maltepe Üniversitesi’ne giden KM44 ve KM43 sefer sayılı İETT otobüsleri  yeni eğitim yılının başlamasıyla beraber her sabah hınca hınç dolu geliyor. Bu yüzden de öğrenciler sabahları  ve akşam saatleri bu hatta ek sefer konmasını istiyorlar. 

İETT Otobüsleri Dolu Geliyor 
Öğrenciler Perişan Oluyor 
Maltepe’den Zümrütevler hattını kullanarak Maltepe Üniversitesi’ne giden İETT otobüsleri her sabah hınca hınç dolu geliyor, okula giden üniversiteli öğrenciler her sabah otobüse binmek için perişan oluyor. Yine akşam üzeri saatleri de üniversitede  dönüş yolculuğunda benzer sıkıntılar yaşanmakta. 
Maltepe merkezinden geçen ve Zümrütevler bölgesi hattından Maltepe Üniversitesi’ne giden KM44 ve KM43 sefer sayılı İETT otobüsleri her sabah hınca hınç dolu vaziyette geliyor. Bu hattan geçen İETT otobüslerini kullanmak zorunda olan Maltepe Üniversitesi’ne giden öğrenciler büyük zorluk yaşıyor, çoğu öğrenci otobüslere binmede zorlanıyor ya da binemiyorlar bu yüzden de daha sonra gelecek otobüsü açık alanda beklemek zorunda kalıyorlar ve derslerine de çoğu kez geç kaldıklarını belirtiyorlar.
Öğrenciler: Bu Hatlarda Sabahları Acil Seferler Konulmalı. Çünkü Derslere Geç Kalıyoruz. 
Özellikle Maltepe Köprüsü E5 üzerindeki Metro  yanındaki otobüs durağında bekleyen öğrenciler perişan olan öğrencilere kulak verdiğimizde şu yanıtları alıyoruz. “Şimdi havalar iyi yağmur, kar yağdığı ve havaların çok soğuduğu zaman bizler ne yapacağız, hem kapalı bir durak yok, hem de otobüsler sabahları çok dolu geliyor, İETT ilgilileri sesimizi duysun. Aksam da dönüş yolunda benzer sorunları yaşayıp  eve biraz geç kalmak durumunda kalıyoruz.” diyen öğrenciler yetkililerden bu konuya hassas davranmalarını acilen bekliyorlar. Bu hattı her sabah kullanan öğrenciler seslerini İETT yetkililerine duyurmaya çalışıyorlar. Maltepe Üniversitesi öğrencileri bu hatta acilen derse geç kalmamak ve devamsızlık sorunu yasamamak için sabah saatlerinde bir kaç  ek sefer konmasını istiyorlar. 
Üniversite Bölgesinde Yol Çok  Dar ve Yolunda Genişletilmesi İsteniyor.
Ayrıca okula giden Narcty bölgesindeki yol çok dar buradan iki araç çok zor geçiyor ve sabah saatlerinde burada araç sıkışıklığı yaşanıyor. Bu kısımda çoğu kez de kazalar meydana geliyor. Bu yolun yetkililerce iki araç geçecek şekilde acilen genişletilmesi de isteniyor.

Editör: fatma duru

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam