reklam
reklam

1877 Alemdağspor zorlu maçı kazandı

Eklenme Tarihi: 28 Nisan 2021, Çarşamba - 10:10   Okunma Sayısı: 86700
Misli.com 3. Lig 1. Grup 29. haftasında deplasmanda Ordu ili temsilcisi Fatsa Belediyespor ile karşılaşan 1877 Alemdağspor rakibini 2-0 mağlup ederek ligde kalma umudunu son haftaya kadar korumayı başardı.

Fatsa İlçe Stadında oynanan maçın 90 dakikasına üstün bir oyun sergileyen, ilk yarıyı Çağlar Özel’in 23. Dakikada attığı penaltı golü ile 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya hem skoru koruyan hem de oyunun kontrolünü elinden bırakmayan takım, 56. dakikada takım kaptanı Oğuzhan Çimen’in mükemmel golü ile skoru 2-0 yaptı.Kalan sürede avantajını koruyan 1877 Alemdağspor, zorlu maçtan 3 puanla dönmeyi bildi. 1877 Alemdağspor ligin son haftasında evinde Edirne Belediyesi Paş Edirnespor’u misafir edecek.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam