reklam
reklam

Küçükçekmece Sinopspor’un Muhteşem Gecesi Sinop’u Birleştirdi

Eklenme Tarihi: 3 Şubat 2022, Perşembe - 16:49   Okunma Sayısı: 100317
TFF Bölgesel Amatör Ligi (BAL Ligi) 7.Bölge 1.Grupta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü’nün Birlik, Beraberlik ve dayanışma yemeği Küçükçekmece Belediyesi Nikâh Sarayı’nda yapıldı. Geniş bir katılımla gerçekleşen yemekte siyaset, spor ve sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda kişi bir araya geldi.

Katılımın geniş olduğu geceye katılan isimler arasında ; İstanbul Milletvekili ve TBMM CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av.Recep Şencan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, sevilen Teknik Direktör Yılmaz Vural, Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Atilla Gökçe, eski TRT spikeri Orhan Ertanhan, Türkiye Gazetesi Spor Müdürü Hasan Sarıçiçek ,Galatasaray Kulübü eski başkan yardımcısı  ve eski EPDK Başkanı Yusuf Günay, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal, Gazeteci Yalçın Bayer, İASKF Başkan Vekili İbrahim Mamati, SİAD Başkanı Turgay Öztürk, Takvim Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel, Çorluspor Kulübü Başkanı Yusuf Gümüş, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği, Küçükçekmece ilçesi spor kulüp temsilcileri, 57 taraftar grubu ve  çok sayıdaki kişi  vardı. Gecenin sunumunu Küçükçekmece Sinopspor Koordinatörü Barbaros Baltacı yaptı.

Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan “Küçükçekmece Sinopspor’u 3.Lige çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte el birliği yaparak bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Sinop’un birlik ve beraberlik içinde 3.Lige çıkması için sizlerden özveri ve destek istiyorum.”

Gecenin açılış konuşmasını yapan Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan  yaptığı  konuşmasında şunları söyledi ; “ Küçükçekmece Sinopspor’u 3.Lige çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte el birliği yaparak bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Sinop’un birlik ve beraberlik içinde 3.Lige çıkması için sizlerden özveri ve destek istiyorum. Bu destek maddi değil manevi destektir. Sizlerden sosyal medyada Küçükçekmece Sinopspor’dan bahsetmenizi, tribünlere gelip takımlarınıza destek olmanızı, her yerde Küçükçekmece Sinopspor’u konuşmanızı istiyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum.”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ”Rafet Başkan hiç endişe etmesin. Tuttuğunu koparır. O sene bu sene hep birlikte 3.lige gidiyoruz diyorsa yapar. Emin olun yapar. Küçükçekmece’ye bir tane profesyonel futbol kulübü fazlasıyla yakışır.”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de yaptığı konuşmada daha önce kendisinin de Cennet Barbaros Spor Kulübüne 15 sene kulüp başkanlığı yaptığını, Başkan Rafet Orhan’ın halinden çok iyi anladığını söyleyerek;  “ Rafet Başkanın halinden çok iyi anlıyorum. Rafet Başkan hiç endişe etmesin. Tuttuğunu koparır. O sene bu sene hep birlikte 3.lige gidiyoruz diyorsa yapar. Emin olun yapar. Küçükçekmece Türkiye’nin en büyük ilçelerinden bir tanesi. İstanbul’un da en büyük ikinci ilçesidir. Küçükçekmece’ye bir tane profesyonel futbol kulübü fazlasıyla yakışır diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

İstanbul Milletvekili ve TBMM CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay “Kalbimiz bu amblem için atıyor. Bize bu gururu yaşatmak üzereler. Bu mesele hepimizin meselesi. Ayrı, gayrı yok. Bütün Sinoplular’ın bu takımın şampiyon olması için son dakikaya kadar kalbi Sinopspor için atacak. Biz de üstümüze düşeni yapacağız.”

İstanbul Milletvekili ve TBMM CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay da  yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi ; “ Kalbimiz bu amblem için atıyor. Bize bu gururu yaşatmak üzereler. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu mesele hepimizin meselesi. Ayrı, gayrı yok. Bütün Sinoplular’ın bu takımın şampiyon olması için son dakikaya kadar kalbi Sinopspor için atacak. Biz de üstümüze düşeni yapacağız.”

Galatasaraylı eski Milli futbolcu Hakan Ünsal’ın 57 numaralı Galatasaray formasını Çorluspor Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş 159 Bin Liralık ücretle aldı  

Yapılan protokol konuşmalarının ardından kulübün kuruluşundan bu zamana kadar maddi manevi destek verenlere plaketleri takdim verilmesin ardından Galatasaraylı eski Milli futbolcu Hakan Ünsal’ın 57 numaralı Galatasaray forması açık artırma ile satışa sunuldu. Hakan Ünsal’ın 57 numaralı Galatasaray forması açık artırma SİAD Başkanı Turgut Öztürk ile Çorluspor Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş’ün kıyasıya çekiştiği açık artırmayı Çorluspor Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş 159 Bin Liralık ücretle kazandı. Daha sonra ünlü ses sanatçısı Ömer Danış birbirinden sevilen şarkı ve türküleriyle unutulmaz bir gece yaşattı

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam