reklam
reklam

Üsküdar Anadolu 1.Ligi kıl payı kaçırdı

Eklenme Tarihi: 27 Mayıs 2024, Pazartesi - 15:25   Okunma Sayısı: 85718
Muğla'da yapılan Yükselme maçlarında mücadele eden Üsküdar Anadolu Kadın takımı 4.lüğü elde ederek Kadınlar 1.Ligi'ni kıl payı kaçırdı.

Futbol haricindeki Olimpik spor branşlarına yatırım yapmaya devam eden Üsküdar Anadolu Spor Kulübü'nün Kadın M.Tenisi takımı, Muğla'da yapılan Yükselme maçlarında mücadele etti.
Antrenör Murat İlter idaresindeki Üsküdar Anadolu Kadın takımı Feyzanur Sağlam, Elif Sena Gün ve İrem Koca'dan oluşan kadrosuyla toplam 17 kadın takımının katıldığı Yükselme maçlarında son derece başaılı sonuçlar elde etti.
8.grubun birincisi olarak son 16 turuna kalan Üsküdar Anadolu Spor Kulübü, sırasıyla Giresun, Sinop, Denizli, Van ve Ordu takımlarını mağlup ederek yarı finale kaldı. Yarı finalde Muğla'ya 3.lük maçında da İzmir'e yenilen Üsküdar Anadolu Yükselme maçlarını 4.sırada tamamladı. Kadınlarda ilk üç sırayı elde eden Muğla, Rize ve İzmir takımları bir üst lige yükselirken, 4.sırayı alan Üsküdar Anadolu Lige yükselmeyi kıl payı kaçırdı. 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam